Jag rekommenderar Din Studio 

 

Ifor Williams Trailers är  Europas största tillverkare av släp med totalvikt upp till 3500 kg. I Storbritannien är man den totalt dominerande tillverkaren med en marknadsandel på över 80 procent. Alla släp tillverkas i Ifor Williams olika fabriker i Wales. Man har ett bredare sortiment än någon annan tillverkare på marknaden med tillverkning av allt från hästsläp, grävarsläp, skåpsläp, biltransportsläp, till boskapssläp. Företaget är familjeägt och grundades av Mr Ifor Williams 1958.  Trailerimport är generalimportör av IWT-släp i Sverige. De kan nås direkt via: https://www.trailerimport.se

 

ÖPPETTIDER:

"Alla dagar" efter överenskommelse via telefon/mejl.

070-555 69 80,  Roland, Sophia.

Mejladress: info@agrinova.se

Finns även kontaktformulär näst längst ner bland rubrikerna i vänstra kolumnen!

 

 

Nu introducerar vi två nya trailerserier från Ifor Williams, HBE och HBX! 

HBE 506 är ett tvåhästarssläp med aluminiumgolv, aluminiumväggar och ramp i aluminium. Med en tjänstevikt på endast 775 kg kan detta lätta släp lasta hela 1225 kg med "rätt bil och körkort"! Totalvikt upp till max 2000 kg. 

HBX finns i varianterna 403, 506 och 511. De har aluminiumgolv, aluminiumväggar och ramper i aluminium. Detta gör släpen i princip outslitliga och med låga egenvikter på resp. 720, 865 och 950 kg. Takhöjden är nu 226 för 403.an och hela 229 för 506 och 511. Designen är något alldeles extra och fullständigt häpnadsväckande! Under rubriken Ifor Williams broschyrer släp i vänstra kolumnen hittar du pdf-filer som innehåller fullständig broschyr på båda serierna. Titta och njut. Går bra att ladda hem!

Vi har fått hem 2 st demosläp av nya modellen: 1 st HBX 511 rvd och en HBX 506tlvd. 

PRESSTOPP!

HBX och HBE-kampanjen är nu till ända. Vi vill tacka alla som köpt nya släp ur dessa fantastiska serier. Nu väntar vi med spänning att de skall komma ut och rulla på vägarna. De kommer garanterat att väcka både beundran och avund!

GARANTI! 25 år på aluminiumgolvet, 25 år på aluminiumväggarna och aluminiumramperna. Boka ditt släp omgående så du kan njuta av ett släp i världsklass. Vi har ett fåtal kvar för leverans i sommar! 

TILLGÄNGLIGHET OCH VÄNLIGHET! 

 

Vi har öppet när du har tid!  Vardag som helg för besök  i vår utställning!

Men ring före på tel: 0705-55 69 80. Varmt välkomna!

 

 Aktuellt: Under rubriken "Broschyrer släp" till vänster finns nedladdningsbara pdf-filer som visar hela programmet.  

 

Under rubrikerna Ifor Williams begagnat och Ifor Williams lagersläp kan du hitta alla släp vi har hemma för omedelbar leverans! 


 

 

[counter] besökare