Jag rekommenderar Din Studio 

 

Ifor Williams Trailers är  Europas största tillverkare av släp med totalvikt upp till 3500 kg. I Storbritannien är man den totalt dominerande tillverkaren med en marknadsandel på över 80 procent. Alla släp tillverkas i Ifor Williams olika fabriker i Wales. Man har ett bredare sortiment än någon annan tillverkare på marknaden med tillverkning av allt från hästsläp, grävarsläp, skåpsläp, biltransportsläp, till boskapssläp. Företaget är familjeägt och grundades av Mr Ifor Williams 1958.  

 

ÖPPETTIDER:

"Alla dagar" efter överenskommelse via telefon/mejl.

070-5556980, 018-382450 Roland, Sophia.

 

INår har Ifor Williams producerat sina världsberömda släp i 60 år. Det firar vi med att erbjuda alla våra hästsläp med jubileumspaket, lilla, mellan och stora. Ni kan välja till dessa jubileumspaket med kraftig paketrabatt. Lilla paketet innehåller: Skjutfönster, 3.e högt bromsljus och hönätsringar. I mellanpaketet tillkommer därutöver kamera och aluminiumfälgar och slutligen i stora paketet också dubbhjul.

Under rubriken "Broschyr" till vänster kan du se hela programmet från Ifor Williams; Trailerrange. 

 

 

TILLGÄNGLIGHET OCH VÄNLIGHET! 

 

Vi har öppet när du har tid!  Vardag som helg för besök  i vår utställning!

Men ring före på tel: 0705-556980. Varmt välkomna!

 

 Aktuellt : Under rubriken "Broschyr" finns nedladdningsbara pdf-filer som visar hela programmet.  

 

Under rubrikerna Ifor Williams begagnat och Ifor Williams lagersläp kan du hitta alla släp vi har hemma för omedelbar leverans! 


 

 

[counter] be 

sökare