När endast det bästa hästsläpet är gott nog för det du vill transporter

25 års garanti på alla hästsläp

Våra släp  Ring till oss  

Agrinova Trailer i Uppsala

Återförsäljare av Ifor Williams program

Vårt sortiment kombinerar alla de kvaliteter som har gjort våra hästsläp/ hästtransporter så populära. Exteriören har blivit helt nydesignad för att få ett utseende som passar dagens dragbilar. Skönheten ligger dock inte bara på ytan. Dina hästars komfort och säkerhet har hela tiden varit det som har satts främst vid utvecklingen av det nya hästsläpen/ hästtransporterna. Varje hästsläp har gått igenom omfattande testning både vid Ifor Williams egna anläggningar och vid oberoende testbanor. Det finns tre modeller att välja bland, alla går att få med frontutlastning och har väldigt hög standard.   

Byta hästsläp? Byt upp dig till ett Ifor Williamssläp!  Vi byter gärna in kvalitetssläp såsom: Boj, Forzab, Fautras, Henra, Cheval Liberté, Sirius, Thule, Atec, Kylinge, Humbauer, Böckmann, Gaupen, Blomert, Mustang, Umesläpet, Westfalia…

En annan möjlighet är att köpa ett Ifor Williamssläp med vår förmånliga finansiering och sälja det egna hästsläpet privat. När så skett kan betalningen för det gamla hästsläpet användas till att reducera/eliminera krediten. Då har du både ätit och behållit kakan! Välkommen med ditt förslag! Se vidare under fliken: Finansiering. Ring för ett besök i vår utställning!  

För frågor om vikter, körkort m m, klicka här!

Läs mer om våra hästsläp

Trailerfakta innehåller information om våra hästsläp och trailerrange om Ifor Williams alla hästsläp.

  HBE Broschyr   HBX Broschyr  Trailerfakta  Trailerrange