Hästsläp parkerade ute.

Ifor Williams hästsläp/­hästtransporter

Transportera din häst tryggt och säkert!

Vårt sortiment kombinerar alla de kvaliteter som har gjort våra hästsläp/ hästtransporter så populära. Exteriören har blivit helt nydesignad för att få ett utseende som passar dagens dragbilar. Skönheten ligger dock inte bara på ytan. Dina hästars komfort och säkerhet har hela tiden varit det som har satts främst vid utvecklingen av det nya hästsläpen/ hästtransporterna. Varje hästsläp har gått igenom omfattande testning både vid Ifor Williams egna anläggningar och vid oberoende testbanor. Det finns tre modeller att välja bland, alla går att få med frontutlastning och har väldigt hög standard.

 

Köp Ifor Williams hästsläp med förmånlig finansiering

En annan möjlighet är att köpa ett Ifor Williams släp med vår förmånliga finansiering och sälja det egna hästsläpet privat. När så skett kan betalningen för det gamla hästsläpet användas till att reducera/eliminera krediten. Då har du både ätit och behållit kakan!

Välkommen med ditt förslag! Kontakta oss för ett besök i vår utställning

För frågor om vikter, körkort m m, klicka här!

Aktuellt lager  

Ett brett utbud av hästsläp från Ifor Williams

Vi har ett brett utbud av ifor Williams hästsläp, Välj din favorit, om du har svårt att välja är du välkommen att kontakta oss. Välj mellan Ifor Williams HB 403 som är ett lite mindre släp som avser transport av en häst. Letar du istället efter ett rymligare hästsläp med en stor lastvikt rekommenderar vi att välja Ifor Williams Hb 511, i denna hästtransport får hästarna rymlig med plats!

För en ökad bekvämlighet i hästsläpet

För oss är det viktigt att hästen trivs och känner sig trygg under transporten. Med ett Ifor Williams hästsläp får hästen gott om plats. Genom att välja ett släp med hög funktionalitet och kvalité kan hästen både sysselsätta sig och njuta av en skön temperatur genom öppningsbara fönster.

 

Ifor Williams hästsläp för maximal frihet och säkerhet

Att Ifor Williams hästsläp levererar släp med extrem hög kvalité och komfort är ingen hemlighet. Släp HB 506 ger dig maximal frihet. Med detta hästsläp väljer du själv om du vill lasta in hästen men vanlig ramp eller Step up. Du kan även enkelt ta bort inredning för att lätt transportera annat så som foder.

 

Läs mer om våra hästsläp

Trailerfakta innehåller information om våra hästsläp och trailerrange om Ifor Williams alla hästsläp.